RFID voor u?

Steeds meer bedrijven zijn geïnteresseerd in RFID techniek. Voornamelijk met als doel extra controle en gemak in processen in te bouwen. Maar deze techniek maakt zoveel meer mogelijk en er zijn ondertussen mooie projecten gerealiseerd in diverse toepassingen. Heeft u al aan RFID gedacht?

Wat is RFID?

Radiofrequentie identificatie, afgekort RFID, is een elektronisch systeem waarmee gegevens d.m.v. kleine elektronische chips kunnen worden gelezen door gebruik te maken van radiofrequenties. Deze elektronische chips zijn meestal verwerkt in een etiket of tag. Het principe is gelijkaardig aan die van de barcode scanning: voorwerpen worden geïdentificeerd d.m.v. een uniek nummer dat via radiofrequenties verstuurd wordt. Gegevens m.b.t. het product (zoals. hoeveelheid, prijs, soort product, etc.) worden verstuurd en kunnen geraadpleegd worden.

De toepassingen zijn eindeloos

Eindeloos? Absoluut!

Momenteel wordt RFID in tal van scenario’s toegepast. Denk maar aan het gebruik ervan in autosleutels, betalingssystemen, identificatiesystemen, magazijnen, temperatuurmetingen, een golfbal, locatie-tracking, liften, kindermonitor tracking, sms-aanbiedingen, productiviteitsverhoging, transport, etc.  Je kan het zo gek niet bedenken of RFID wordt als oplossing ingezet.

Bestaande toepassingen en cases kunnen misschien interessant zijn voor uw business of in het dagdagelijks leven.

Maar het wordt pas écht interessant als bestaande toepassingen en mogelijkheden een bron van INSPIRATIE zijn om uw eigen ideeën uit te werken.

De kans is namelijk groot dat RFID  ook voor u interessant is.

Laat u inspireren door bestaande toepassingen, maar denk ook verder aan een mooie oplossing op maat voor uw business of activiteit. De RFID techniek is flexibel en blijft evolueren. De mogelijkheden zijn bijgevolg eindeloos.

Heeft u al een idee en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u een vraag en is RFID mogelijk het antwoord?

Laat het ons dan weten!

Samen bekijken we vrijblijvend de mogelijkheden

Waarom Edys?

Edys is opgericht door ervaren consultants met een passie voor IT! Als team denken we mee met onze klanten bij het realiseren van een oplossing op maat van uw bedrijf. We delen onze kennis en ervaring graag, zodat u steeds future-proof bent!

logo-software-groot-trans

BUSINESS SOFTWARE

ERP – CRM – Office 365

logo-ecomm-groot-trans

E-COMMERCE

Webshop – POS

logo-scanning-groot-trans

SCANNING | RFID

Hardware – Software – Custom