e-commerce

Edys Webshop

E-commerce blijft groeien en wordt steeds belangrijker. De kans is dus groot dat een webshop ook voor uw onderneming van belang is. Edys ontwikkelt professionele webshops van A tot Z en op maat van uw behoeften. Een design in uw huisstijl, ERP naadloos geïntegreerd met uw webshop, een webshop voor B2B of B2C of het ontwikkelen van mobiele applicaties? De mogelijkheden zijn eindeloos en volledig zoals u het wenst!

De Edys webshop is gebaseerd op Woocommerce, tot op heden het populairste e-commerce platform wereldwijd. Bovendien is de webshop zo ontwikkeld om naadloos te integreren met WordPress, maar ook met Dynamics NAV.

U heeft reeds Woocommerce webshop en NAV?

Edys kan de connector leveren

Op zoek naar een webshop?

Edys verzorgt het volledige design en implementatie van uw webshop, van A tot Z en al dan niet gekoppeld met NAV. De webshop is professioneel en volledig in uw huisstijl.

U heeft NAV en een webshop op een ander platform?

Edys bekijkt vrijblijvend de mogelijkheden

Edys levert meer dan mooie webshops. We ontwikkelen ook naar slimme webshops en het inzetten van mobiele applicaties.


Een webshop hoort uniek te zijn als uithangbord van uw bedrijf. Daarom vinden we uw betrokkenheid tijdens het project belangrijk. Door uw input te koppelen aan onze expertise en kennis streven we naar een webshop die er niet enkel mooi uitziet, maar ook volledig past bij uw huisstijl, gebruiksvriendelijk en efficiënt is.

 

WordPress & Woocommerce
Gebouwd met WordPress & Woocommerce, één van de meestgebruikte platforms wereldwijd.

Sell anything, anywhere
Van tastbare producten en digitale downloads tot abonnementen en zelfs diensten, dankzij onze webshop verkoopt u alles, wereldwijd.

Schaalbaar
Van de verkoop van één product tot duizenden producten, van je eerste tot je miljoenste order: de Edys webshop is volledig schaalbaar met de omvang van uw business

Veilig
Wordpress is geaudit door Sucuri, de industrie leider in plugin veiligheid. Zo werkt u gegarandeerd in een veilige omgeving.

Open Source
100% open source

Mobile friendly
We zorgen ervoor dat uw webshop er even goed uitziet op een desktop computer als op de mobiele telefoon van je klanten.

Meer weten?

Uw kassasysteem automatisch gekoppeld aan de webshop? Lees dan verder

POS – Point Of Sales

Software die werkt als kassasysteem en gekoppeld is aan uw logistieke administratie. Verkoop, voorraadbeheer, analyses,… verschillende mogelijkheden die uw efficiëntie verhogen!

Een Point Of Sales Systeem is een software gebruikt in het verkoopproces. POS is meer dan enkel een kassasysteem en kan ook ingezet worden voor uw voorraadbeheer, analyses, rapportage, etc. Het is ook mogelijk om de POS software te koppelen aan een printer, barcodescanner, betaalterminals en andere externe systemen. Bovendien kan deze software ook draaien op verschillende mobiele applicaties waardoor u ook remote toegang heeft tot uw systeem. De mogelijkheden van deze nieuwe technologie zijn eindeloos en zorgen er allemaal voor dat uw verkoopproces vlotter, efficiënter en gebruiksvriendelijker wordt.

Compatibel met de meeste kassasystemen
Inzicht in de actuele voorraad
Centraal voorraadbeheer
Backorders accepteren
Altijd up-to-date

Niet gevonden wat u zocht?

We evolueren continu met de markt en spelen in op vragen van onze klanten.
Contacteer ons en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Edys is opgericht door ervaren consultants met een passie voor IT! Als team denken we mee met onze klanten bij het realiseren van een oplossing op maat van uw bedrijf. We delen onze kennis en ervaring graag, zodat u steeds future-proof bent!