Document Management

Document Capture

Document Capture is een end-to-end oplossing die als add-on gekoppeld wordt met Dynamics NAV. Deze oplossing is zo ontwikkeld dat deze zo snel en eenvoudig mogelijk geïnstalleerd kan worden, zonder aanpassingen aan Dynamics NAV. Bovendien heeft men ook rekening gehouden met de gekende look & feel van Dynamics NAV waardoor u volledig vertrouwd bent met deze oplossing.

Een greep uit de talloze mogelijkheden

PDF
Automatisch verwerken van ontvangen PDF documenten zonder afprinten of scannen.

Verschillende types
Of het nu gaat om inkoopfacturen, orders, contracten, certificaten, brieven, etc. Document Capture ondersteunt ontelbaar veel type documenten.

Digitaal archief
Alle documenten worden opgeslagen in PDF/A formaat en kunnen steeds geraadpleegd worden via Dynamics NAV. Indien nodig, kan gebruik gemaakt worden van een uitgebreide zoekmachine functie

OCR technologie
OCR, Optical Character Recognition,  is een technologie voor het herkennen van tekst (tekst op scans, in mails, PDF documenten, etc.)

Analyse
Document Capture leest documenten en analyseert velden en waarden op het document.

Scanning
Rechtstreeks scannen van documenten in Dynamics NAV. Deze documenten worden centraal bijgehouden in Dynamics NAV systeem waar iedereen toegang heeft tot de documenten en foto’s.

Contacteer ons en ontdek de mogelijkheden van Document Capture!

Inzetten van RFID in document management?

RFID voor document management

De hoeveelheid aan documenten kan enorm zijn waardoor het managen en organiseren vaak niet overzichtelijk is en een uitdaging voor elk bedrijf. Door het combineren van slimme oplossingen ontwikkel je een nieuwe toepassing die gemakkelijk inzetbaar is. Zo kan bijvoorbeeld RFID helpen bij het managen van uw documenten. U bespaart tijd en administratieve taken waardoor u efficiënter werkt en documenten eenvoudig kan terugvinden.

Niet gevonden wat u zocht?

We evolueren continu met de markt en spelen in op vragen van onze klanten.
Contacteer ons en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Edys is opgericht door ervaren consultants met een passie voor IT! Als team denken we mee met onze klanten bij het realiseren van een oplossing op maat van uw bedrijf. We delen onze kennis en ervaring graag, zodat u steeds future-proof bent!