Bedrijfssoftware

Dynamics NAV weet zich op veel vlakken te onderscheiden ten opzichte van andere ERP-oplossingen. Door de veelzijdigheid en flexibiliteit van deze ERP sluit de software bovendien steeds perfect aan op uw bedrijfsnoden en -wensen.

Dynamics NAV

Grip op uw bedrijf
Al uw processen en activiteiten geregistreerd in één systeem.  Zo heeft u steeds een realtime inzicht in uw bedrijf.

Microsoft Dynamics NAV

Vertrouwde look & feel
Gemakkelijk wegwijs en met plezier werken in de software dankzij de vertrouwde look & feel van Microsoft.

Microsoft Dynamics NAV

Gestroomlijnde workflow
Een gestroomlijnde workflow & al uw processen naadloos geïntegreerd

Microsoft Dynamics NAV

Optimalisatie
Efficiënter werken, minder administratie, geen overbodige taken en minder kosten 

Microsoft Dynamics NAV

Flexibel & Schaalbaar
Meer orders of andere producten? Dynamics NAV is flexibel en evolueert mee met de ontwikkelingen in uw onderneming.

Meer weten?

Benieuwd naar de NAV packages? Lees dan verder.

Microsoft biedt 2 verschillende Dynamics NAV packages aan om ervoor te zorgen dat klanten geen onnodige functionaliteiten aankopen en enkel betalen voor de features die ze nodig hebben.  NAV klanten kunnen kiezen voor het Starter of Extended pack:

Starter Pack

Het Starter Pack is gericht op bedrijven die alle basisfunctionaliteiten van NAV nodig hebben.  Inbegrepen zijn basis financieel beheer, basis supply chain management en basis verkoopbeheer.  Dit pack omvat eveneens een brede set aan rapportering.

Extended Pack

Het Extended Pack is gericht op groeiende bedrijven met behoeften die iets complexer zijn.  Deze oplossing omvat eveneens magazijnbeheer en productie.

En er is meer…

Microsoft Dynamics 365, wat is dat juist?

Microsoft Dynamics 365

Microsoft investeert continu in de vernieuwing en verbetering van hun producten en diensten, volledig in lijn met hun missie “to empower every person and every organisation to achieve more”. Eind 2016 lanceerden ze dan ook Microsoft Dynamics 365, een oplossing die de huidige Dynamics CRM (Customer Relationship Management) en ERP (Enterprise Resource Planning) oplossingen samenbrengt in één clouddienst. Geen enorme verandering, wel een verzameling van de beste  oplossingen die gecombineerd nog beter werken.

Binnen Microsoft Dynamics 365 heeft u enerzijds toegang tot business specifieke apps voor Sales, Field Service, Customer Service, Project Service Automation, Marketing, Operations, Financials en Customer Insights, maar ook tot een platform van vele andere applicaties aangeboden door Microsoft. Elke App heeft een eigen functionaliteit die mooie resultaten oplevert, maar gecombineerd vormen ze een krachtige tool voor uw business.

Verhoogde efficiëntie & productiviteit

Intelligent & analytisch

Op maat gebouwd

Aanpasbaar

Microsoft Office 365

Microsoft Dynamics 365 hangt bovendien nauw samen met Office 365 met als voornaamste doel de efficiëntie en productiviteit te verhogen. Office 365 is erop gericht uw bedrijf op een professionele manier te ondersteunen. Stel, u gebruikt Outlook als e-mail tool en ontvangt een mail van een klant. Gegevens met betrekking tot deze klant, opgeslagen in Microsoft Dynamics 365, zullen bijgevolg ook in Outlook zichtbaar worden. Alle informatie is centraal beschikbaar en de communicatie met uw klant verloopt vlotter dan voorheen.

Hoogstwaarschijnlijk bent u reeds vertrouwd met Word, Excel, Outlook, etc. Het betreft namelijk het wel gekende Office pakket, aangevuld en aangepast met extra functies. Het is een hulpmiddel voor professionals, teamwork, communicatie, klantenbinding, etc. Kortom, een hulpmiddel voor u en helemaal up to date!

Niet gevonden wat u zocht?

We evolueren continu met de markt en spelen in op vragen van onze klanten.
Contacteer ons en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Edys is opgericht door ervaren consultants met een passie voor IT! Als team denken we mee met onze klanten bij het realiseren van een oplossing op maat van uw bedrijf. We delen onze kennis en ervaring graag, zodat u steeds future-proof bent!